9 spectaculaire datetips bij lekker weer

Zoals je weet is SizzL net een beetje anders. Daarom zijn de datetips ook altijd net een beetje anders. Een drankje drinken is hartstikke leuk, maar onderstaande dates zorgen sowieso voor een onvergetelijke ervaring! Dit keer 9 spectaculaire datetips bij lekker weer. De tropische temperaturen hebben ons land weer bereikt, dus hoog tijd voor geschikte dates. Eigenlijk vond ik heel veel gave dingen om te doen, dus er komt binnenkort nog een deel 2! Maar om je geen keuzestress te bezorgen, beginnen we met deze 9.

Crash, Smash & Splash 

Hiervoor moeten jij en je date aardig avontuurlijk zijn, maar crash, smash and splash your way through bij het enige echte Wipe-Out parcours in Nederland! Is het nog op tv? Geen idee, maar het is hoog tijd om zelf een keer je kunsten te tonen op een van de 3 courses. Deze courses, die bestaan uit land- en/of wateronderdelen, nemen per stuk 2 uur in beslag. Pak je date en ga los!

Bubbelen in een luxe boomhut

Slapen in boomhutten is booming en de boomhutten schieten als paddestoelen uit de grond. Zet de champagne alvast koud en plons na het boogschieten, mountainbiken, wandelen of vogels en wild spotten buiten in de jacuzzi om lekker af te koelen bij ondergaande zon. Daarna duik je gezellig de super deluxe boomhut in om te chillen of een spelletje te doen.

Road Trip

Pak de auto, regel lekkere hapjes en drankjes en ga met je date naar bestemming onbekend met de SizzLing Road Trip. Regel een dobbelsteen, want deze dobbelsteen zal jullie avontuur leiden en brengt je op de meest onverwachte plekken.

Klimmen in een klimbos

Ik heb dit zelf ooit een keer gedaan en scheet 7 kleuren; ik vond het doodeng en ga het nooit meer doen. Degene met wie ik was, vonden het erg leuk. Dus top tip als je geen hoogtevrees hebt. Je kunt kiezen uit 10 unieke parcoursen waaronder het hoogste parcours van Nederland van 25 meter hoog. Beveiligd door een zekering, klim en klauter je het hele parcours over. 

Toerist in eigen land

Varen in Giethoorn! Hoe cute! Klinkt erg burgerlijk en erg toeristisch (dus zeker doen deze zomer aangezien er weinig toeristen zijn), maar het is echt onwijs leuk. Neem een fluisterbootje en ontdek de super mooie natuur van Giethoorn. 

Abseilen van de Euromast

Verleg je grenzen samen met je date en maak je vast aan een touw en abseil 100 meter naar beneden van de Euromast, de hoogste abseilattractie in Europa. Hoog genoeg om af te koelen, lijkt mij. Adrenalinekick gegarandeerd. En je hebt gelijk de Euromast van binnen gezien.

Grotbiken

Ja, de grotten van Valkenburg kun je ook buiten de kerstmarkten bezoeken. Je kunt er namelijk grotbiken! Is het buiten iets te heet voor je? Duik dan zeker de grotten in, ondergronds is het altijd lekker koel.

Bij het grotbiken maak je een mountainbiketocht van 8 à 10 kilometer door het immense gangenstelsel van de mysterieuze Sibbergroeve,  het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa. Onder leiding van een ervaren gids ga je met je date op zoek naar de bijzondere plekken die vertellen over de historie van deze onderaardse wereld.

Blokarten over het strand

Hijs de zeilen, want je gaat hard! Althans.. alleen als er een lekker windje staat.. Blokarten is de meest spectaculaire vorm van zeilen, maar dan op het strand. Het wordt ook wel strandzeilen genoemd. Een blokart is een karretje op drie wielen waarbij je dicht bij de grond zit. Zo wordt het gewicht goed verdeeld tijdens het blokarten zodat je niet direct omvalt wanneer de zeilen wind vangen, wel zo fijn! 

Squat, squat.. oh nee. Quad


Lekker scheuren door enorme plassen en over hoge heuvels. Samen op een quad of allebei een eigen quad. Het kan allemaal. Doe je gordels stevig vast, want het kan er heftig aan toe gaan. 

Zo, de aankomende tijd zit jij niet meer om originele dates verlegen! Welke date ga jij als eerste doen?

Meer over liefde:

Opposites attract? Of toch niet

Hoeveel huidhonger heb jij?

9 spectaculaire datetips bij lekker weer


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.