Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing bij het afnemen van een event via sizzl.nl.

Registratie & betaling

Om mee te doen aan een event moet je je online registreren. Deze inschrijving is persoonsgebonden. Zonder schriftelijke toestemming is deze niet door te geven aan een ander persoon. De inschrijving is definitief als de betaling bij ons is ontvangen. De betaling loopt via Mollie, een beveiligde betaalprovider. De prijzen die vermeld zijn, zijn inclusief BTW. Je ontvangt via e-mail een bevestigingsmail van de inschrijving.

Iedere deelnemer moet single zijn en zich inschrijven in zijn/haar leeftijdscategorie. Bij het niet voldoen aan deze voorwaarden, kan jouw registratie worden geweigerd. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste gegevens aan SizzL. SizzL kan te allen tijden een registratie weigeren zonder opgaaf van reden.

Bij het inschrijven voor een van onze events verklaar je kennis te hebben genomen van deze Algemene Voorwaarden en hiermee akkoord te gaan.

Annuleren

Na inschrijving en betaling is er geen terugbetaling mogelijk wanneer je zelf wilt annuleren.

Bij het annuleren van een event vanuit SizzL, word je hierover tot 1 dag voor aanvang gemaild. Je kunt ervoor kiezen om je kosteloos opnieuw in te schrijven voor een ander event of om het bedrag van inschrijving terug te laten boeken. Het terugstorten gebeurt normaal gesproken binnen 5 tot 10 werkdagen. 

Uitzondering is annulering door corona. Wanneer door de overheid opgelegde coronaregels ervoor zorgen dat een event niet door kan/mag gaan, dan wordt het event opnieuw gepland zodra dat weer kan. Dan kun je kosteloos meedoen wanneer je een kaartje hebt gekocht. Geld kan dan niet terug worden gegeven. Mocht je de nieuwe datum niet kunnen, dan ontvang je een tegoedbon die een jaar geldig is.

Uiteraard streven wij er naar om een event altijd door te laten gaan. Een event gaat altijd door wanneer het minimum aantal (betaalde) inschrijvingen is bereikt: 20 personen. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld wanneer er door omstandigheden, buiten SizzL zelf om of overmacht, geen 20 personen aanwezig zijn op een event. Hierbij is er geen recht op terugbetaling.

Het event zelf

Wij doen er alles aan om je een zo leuk mogelijke avond te bieden tijdens onze events. Wij gaan daarom discreet om met alle persoonlijke gegevens.

SizzL is niet aansprakelijk voor foutieve inschrijvingen, zoals een deelnemer met een andere leeftijd dan is opgegeven. Mocht blijken tijdens een event dat een deelnemer bewust zich voor een andere leeftijdscategorie heeft ingeschreven, dan kan dit ervoor zorgen dat deze deelnemer per direct van het event verwijderd wordt en geweigerd wordt voor toekomstige events.

Matches

Je geeft bij het aanmelden toestemming voor het uitwisselen van voornaam en mailadres bij een match. Het is alleen een match als zowel jij en de andere persoon met wie je een match wilt zijn ja hebben aangekruist.

Je kunt na het, event op de avond zelf, de matchkaart inleveren bij de host waarop je keuzes staan voor een eventuele match. Binnen 24 uur ontvang je, als je een of meerdere matches hebt, een e-mail met de voornaam en het telefoonnummer van de betreffende match(es). SizzL kan geen verantwoordelijkheid nemen bij te laat of niet ingeleverde matchkaarten.

Overige aansprakelijkheid

SizzL kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de volgende situaties:

  • Ongevallen voor, tijdens of na het event.
  • Diefstal of schade van/aan persoonlijke spullen voor, tijdens of na het event
  • Verloop van contacten die zijn ontstaan na een event.
  • Het delen van persoonlijke gegevens door deelnemers zelf aan andere deelnemers tijdens een event

Mocht een deelnemer tijdens een event ongewenst/ongepast gedrag vertonen, geef dit dan aan bij de host. Hij/zij kan dan eventuele stappen hiervoor ondernemen. De host hoeft hiervoor geen motivatie  af te leggen naar de persoon toe die het ongepaste/ongewenste gedrag vertoont. Ongepast/ongewenst gedrag kan voor verwijdering uit het ledenbestand zorgen en weigering voor toekomstige evenementen. Bij verwijdering tijdens een event is er geen recht op restitutie.

Informatie

Als je akkoord bent gegaan met het ontvangen van nieuws en acties per e-mail, ontvang je af en toe mails hierover. Je kunt je hiervoor uitschrijven via de link onderaan de betreffende mails.

Deze gegevens worden alleen gebruikt voor onze eigen communicatiedoeleinden en worden niet verstrekt aan derden.

Intellectueel Eigendom 

De inhoud van de website van SizzL, waaronder de teksten, afbeeldingen, vormgeving, merken en domeinnamen, zijn het eigendom van SizzL en worden beschermd door auteursrechten en intellectuele of industriële eigendomsrechten die onder het toepasselijk recht bestaan. Het is niet toegestaan om enig gedeelte daarvan te verveelvoudigen, te kopiëren of ter beschikking te stellen aan anderen zonder de uitdrukkelijke toestemming van SizzL.

Alle auteurs en intellectuele eigendomsrechten zijn en blijven het exclusieve eigendom van SizzL.