Laden Evenementen
Alle Evenementen WORDT VERPLAATST IVM CORONAREGELS – Jenga x Jeu de boules – Datenight XL | 25-34 jaar – Utrecht
 • Dit evenement is voorbij.
Jeu de boules bar

WORDT VERPLAATST IVM CORONAREGELS – Jenga x Jeu de boules – Datenight XL | 25-34 jaar – Utrecht

13 oktober @ 19:30 - 22:00
:
SizzL Speeddaten

Jeu de boules is helemaal hip en happening! De jeu de boules barren schieten dan ook als paddestoelen uit de grond en SizzL vindt dat geweldig!

Speciaal voor SizzL opent Jeu de boules bar in Utrecht haar deuren op dinsdag 13 oktober voor een datenight XL. Iedereen die aanwezig is deze avond, is single en ready to mingle!

Onder het genot van een fanatiek potje jenga afgewisseld met een hilarisch potje jeu de boules, leer je elkaar op een mega gezellige manier kennen. Wie wordt jouw crush van de avond? Er zijn deze avond 2 leeftijdsgroepen, maar jij date gewoon met mensen tussen de 25-34 jaar!

Kom lekker gezellig daten en wie weet ontmoet jij de prins(es) op het witte paard wel! Ongemakkelijke stiltes zijn nergens te vinden bij SizzL, dus daar hoef je helemaal niet bang voor te zijn.

Tijdens de avond vul je op je matchkaart in op wie jij wel een oogje hebt. Deze kaart neem je na alle dates mee naar huis en online vul je in met wie jij echt een match zou willen zijn. Binnen 24 uur ontvang je per mail jouw matches met telefoonnummer. Je hebt een match als je allebei een “ja” hebt aangekruist.

Na de dates hoef je uiteraard niet gelijk weg. Je kunt nog gezellig blijven hangen om wat te drinken en na te kletsen met iedereen!

Coronamaatregelen
Uiteraard worden de coronamaatregelen gehanteerd zoals die in de horeca nodig zijn. Er is 1.5 meter afstand en er staan genoeg hygiënemiddelen om je handen net zo vaak te ontsmetten als dat je zelf wilt.

Bestel hieronder je kaartje. Binnen 24 uur ontvang je hiervan een bevestiging.

Tickets te bestellen tot een dag voor aanvang. Tickets incl. welkomstdrankje.

De early bird prijs van € 21,95 is geldig tot 10 oktober.

 • ticket man sizzl date

  Ticket Man – 13 oktober

  25.95
 • ticket vrouw

  UITVERKOCHT – Ticket Vrouw – 13 oktober

  25.95
Datum:
13 oktober
Tijd:
19:30 - 22:00
Site:
sizzl.nl

Organisator

SizzL
Organisator

Locatie

Jeu de boules bar
Paardenveld 3
Utrecht, Utrecht 3511 RD Nederland

Evenement Navigatie