Laden Evenementen
Alle Evenementen Flirty 30 seconds online – Halloween editie – 25-34 jaar
  • Dit evenement is voorbij.
Flirty 30 seconds halloween
:

Flirty 30 seconds online – Halloween editie – 25-34 jaar

31/10/2020 @ 20:00 - 22:00

Trek een shiny (Halloween) outfit aan en kom daten bij de Flirty 30 Seconds online datenight – Halloween editie!

Wie kent het megabekende spel niet? In 30 seconden moet je de woorden op het kaartje omschrijven waarbij de ander het probeert te raden. In tweetallen speel je tegen elkaar in groepjes van 6. Er zijn 3 rondes waarbij je iedere ronde een ander groepje hebt en ander tweetal vormt.

Je houdt zelf bij hoeveel punten je scoort. Ieder goed geraden woord levert je een punt op. Voor de beste man en beste vrouw is (die de meeste punten hebben) is er een leuke prijs te winnen! In de pauzes is er tijd genoeg om te proosten en te kletsen. Zorg voor wat lekkers en laat je van je beste kant zien. We maken er een leuk avondje uit thuis op de bank van!

Heb je een oogje op iemand tijdens deze avond? Na het event vul je online jouw potentiële matches in. Hebben zij jou ook aangegeven als match? Oeh la la, dan ontvang je de volgende dag elkaars voornaam en telefoonnummer. Dan kan het echte contacten en daten beginnen. Wel op 1.5 meter he 😉

Omdat het Halloween is, is Halloween aankleding natuuuurlijk super gezellig! Aankleding als outfit of iets anders grappigs Halloweenachtigs wat in beeld te zien is. Niet verplicht uiteraard, wel leuk!

Belangrijk! Je hebt 2 devices nodig. Dus zorg ervoor dat je zowel je telefoon als laptop, tablet, computer, whatever it is bij de hand hebt.

Bestel hieronder je ticket. Na het bestellen ontvang je binnen 24 uur een bevestigingsmail (Let op: het kan zijn dat de mail in je spambox terecht komt).

  • SizzL Ticket Man
  • SizzL Ticket Vrouw
Datum:
31/10/2020
Tijd:
20:00 - 22:00

Evenement Navigatie