Laden Evenementen
Alle Evenementen Flirty 30 seconds online datenight | 18-26 jaar – Den Haag Inside Out
  • Dit evenement is voorbij.
SizzL Den Haag Inside Out
:

Flirty 30 seconds online datenight | 18-26 jaar – Den Haag Inside Out

30/12/2020 @ 20:00 - 22:00

LET OP! ALLEEN VOOR SINGLES UIT DEN HAAG!

Weg met die joggingbroek! Haal je fancy outfit maar uit de kast en kom 30 december daten bij de Flirty 30 Seconds online datenight!

Wie weet ontmoet jij tijdens deze saaie lockdown alsnog jouw prins(es) op het witte paard.

Hoe werkt het?

Wie kent het megabekende, hilarische spel 30 seconds niet? In 30 seconden moet je de woorden op het kaartje omschrijven en raden. In dateduo’s speel je tegen elkaar in groepjes van 6. We gebruiken hiervoor Zoom. Er zijn 3 rondes waarbij je iedere ronde een ander groepje hebt en ander dateduo vormt. Je ontmoet zo dus minimaal 10 potentiële lovers.

Je houdt zelf bij hoeveel punten je scoort deze avond. Ieder goed geraden woord levert je een punt op. Voor de beste man en beste vrouw is (die de meeste punten hebben) is er ook een offline datenight te winnen! In de pauzes is er tijd genoeg om gezellig te proosten en te kletsen. Met verrassende vragen die de SizzL host in de groep gooit, leer je elkaar beter kennen.

Zorg voor wat lekkers en laat je van je beste kant zien. We maken er een leuk avondje uit thuis op de bank van!

Heb je een oogje op iemand tijdens deze avond? Na de datenight vul je in met wie je een match wilt zijn. Hebben zij jou ook aangegeven als match? Oeh la laaaa! Dan ontvang je de volgende dag elkaars telefoonnummer en kan het echte contacten en daten beginnen. Wel op 1.5 meter he 😉

Dit event is onderdeel van Den Haag Inside Out en is daarom GRATIS en alleen toegankelijk voor singles uit Den Haag!

Reserveer hieronder je gratis ticket en vul de code Denhaaginsideout in. Na het bestellen ontvang je een bevestigingsmail (Let op: het kan zijn dat de mail in je spambox terecht komt).

Je hebt 2 devices nodig. Dus zorg ervoor dat je zowel je telefoon als laptop, tablet, computer of whatever it is bij de hand hebt.

  • ticket man sizzl date
  • ticket vrouw
Datum:
30/12/2020
Tijd:
20:00 - 22:00

Evenement Navigatie