Laden Evenementen
Alle Evenementen Party at home PubQuiz online | 23-34 jaar
  • Dit evenement is voorbij.

Party at home PubQuiz online | 23-34 jaar

17/05/2020 @ 20:00
€12

Sam’s Pub Quiz en SizzL slaan de handen ineen tijdens deze coronarigheid en organiseren de derde online Party at home PubQuiz! De eerste editie was een groot succes!

Een avond bomvol gezelligheid en plezier. Laat je entertainen, beantwoord verrassende vragen en leer andere mensen kennen die net als jij single zijn, alleen thuis zitten en wel zin hebben in wat vermaak. Zorg voor een lekker drankje met een borrelplankje, dof jezelf een beetje op en geniet!

Je wordt ingedeeld in wisselende teams van 6 personen en wisselt 3 keer van team. Op die manier kun je met elkaar overleggen over de vragen én elkaar wat beter leren kennen. Op het grote scherm waar de quiz ook te zien is, spot je alle singles. Zie je een leukerd waar je meer van wilt weten? Vraag maar raak! Als je je interesse nog een beetje geheim wilt houden, kan je ook je vragen naar Sam of mij sturen in een privé chat. Dan stellen wij ze voor je. Je kunt op die manier geheel anoniem alles over die leukerd te weten te komen.

Na de quiz kun je via de mail aangeven wie je beter zou willen leren kennen. Als je beiden elkaars naam hebt opgeschreven, krijg je elkaars telefoonnummer!

Belangrijk! Je hebt 2 devices nodig. Dus zorg ervoor dat je zowel je telefoon als laptop, tablet, computer, whatever it is bij de hand hebt.

Binnen 24 uur ontvang je een bevestigingsmailtje van je bestelling.

  • Plaatshouder
  • Plaatshouder
Datum:
17/05/2020
Tijd:
20:00
Kosten:
€12

Organisator

avatar
SizzL

Evenement Navigatie