Laden Evenementen
Alle Evenementen Flirty 30 seconds | 25-35 jaar – Utrecht
speeddaten spannend
:

Flirty 30 seconds | 25-35 jaar – Utrecht

5 oktober @ 19:30 - 22:00
Uncle Jim

Flirt er lekker op los tijdens een avondje Flirty 30 seconds!

Wie kent het megabekende spel niet? In 30 seconden moet je de woorden op het kaartje omschrijven waarbij de ander het probeert te raden. Hilariteit ten top. Het spel is ook perfΓ©ct om binnen no time iemands ware karakter te zien. Borden die over tafel vliegen, niet tegen je verlies kunnen, valsspelen.. Je dates houden je in de gaten, hoor πŸ˜‰ Gevaarlijk? Misschien. Leuker dan een gewone date? Zeer zeker!

In dateduo’s speel je tegen andere dateduo’s in een groep van 6. Je wordt random ingedeeld en speelt 3 rondes waarbij je 3 keer rouleert van groep en dateduo.

In de pauzes kun je gezellig kletsen met iedereen en een lekker drankje drinken. Afhankelijk van de groepsgrootte kan het zijn dat je niet het spel speelt met iedereen die aanwezig is. Daarom is het slim om de pauzes ook te benutten voor een flinke flirtpartij en sowieso de naam van degene die jij op het oog hebt te vragen om daar later mee te matchen.

Tijdens de datenight vul je op je matchkaart in met wie je een match zou willen zijn. Aan het einde van de avond neem je deze matchkaart mee naar huis en vult online in op wie jij echt wel een oogje hebt. Binnen 24 uur ontvang je per mail jouw matches met telefoonnummer en dan kan het echte daten beginnen! Je hebt een match als je allebei een “ja” hebt aangekruist.

Na de datenight hoef je uiteraard niet gelijk weg. Je kunt nog gezellig blijven hangen om wat te drinken, na te kletsen met iedereen of je crush te versieren.

Ticketprijs is incl. welkomstdrankje.

Bestel hieronder je kaartje. Je ontvangt gelijk de bevestiging in je mailbox.

De early bird prijs van €23,95 is geldig tot 1 oktober.

Tickets te bestellen tot een dag voor aanvang.

Op de reservelijst? Mail dan even naar cupido@sizzl.nl

  • Aanbieding! ticket man sizzl date

    Ticket Man – 5 oktober

    23.95
  • Aanbieding! ticket vrouw

    Ticket Vrouw – 5 oktober

    23.95
Datum:
5 oktober
Tijd:
19:30 - 22:00
Uncle Jim
Croeselaan 91
Utrecht, Utrecht 3521 BL Nederland

Organisator

avatar
SizzL

Evenement Navigatie