Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Zoek Evenementen

Event Views Navigation

Aanstaande Evenementen

juli 2020

7 eerste date tips voor mannen

Oeh La La, Jenga! | 25-35 jaar Groningen

14 juli @ 19:00 - 22:00

Leer elkaar kennen tijdens een gezellig spelletje Jenga! Op de blokjes staan leuke vragen en grappige dilemma's. Durf jij het aan?

Bij deze avond heb je minstens 10 minidates. Na ongeveer iedere 6 minuten wordt er van tafeltje doorgeschoven waardoor je steeds een nieuwe date hebt.

Tijdens de dates vul je op je matchkaart in met wie je een match zou willen zijn. Aan het einde van de avond geeft je deze kaart aan de host. Binnen 24 uur ontvang je per mail jouw matches met telefoonnummer. Je hebt een match als je allebei een "ja" hebt aangekruist.

Meer weten
speeddaten 19-26 jaar

Oeh la la, Jenga! | 20-26 jaar Utrecht

26 juli @ 14:00 - 16:30

Een potje jenga, nieuwe mensen, een lekker drankje, veel gezelligheid. Dat is een typische SizzL belevenis! Kom lekker gezellig daten en wie weet ontmoet jij wel de prins(es) op het witte paard! Je hebt minstens 10 minidates van ongeveer 8 minuten. Na 8 minuten schuif je door en heb je weer een nieuwe date. Op de blokjes van de jenga staan allemaal verrassende vragen en grappige dilemma's. Ongemakkelijke stiltes zijn dus absoluut niet te vinden! Tijdens de dates vul je…

Meer weten

augustus 2020

Speeddate park

SizzL @ the Park | 25-35 jaar Utrecht

2 augustus @ 14:00 - 16:30

Gezellig borrelen, nieuwe mensen ontmoeten, een spelletje jeu de boules, wat beach tennis en frisbee tussendoor. En wie weet ook nog eens één of meerdere leuke matches. Kom naar deze al te leuke SizzL date!

Bij deze date speel je 3 rondes jeu de boules in groepjes van 6 personen. Tussendoor is er genoeg tijd om met iedereen gezellig te kletsen en nog wat beach tennis of frisbee te spelen. Iedere ronde kun je jeu de boules punten scoren. Voor de 2 beste jeu de boulers (1 man, 1 vrouw) is er een leuk prijsje te winnen! Je houdt dus zowel je punten bij op je matchkaart maar ook vul je in op wie jij een oogje hebt.

Na de date vul je online in met wie jij wel een match zou willen zijn. Binnen 24 uur ontvang je per mail jouw matches met telefoonnummer. Je hebt een match als je allebei een "ja" hebt aangekruist.

Meer weten

Evenementen Lijst navigatie