De 10 leukste dakterrassen en rooftopbars voor een date

Ik ben er fan van! Rooftopbars, dakterassen, alles met een waanzinnige view. Overgewaaid vanuit New york, komen er gelukkig steeds meer van in Nederland. Het is de ideale plek om met je date naar toe te gaan. SizzL zet de 10 leukste dakterrassen en rooftopbars voor een date voor je op een rijtje. Van chique tot down to earth. Er is keus genoeg!

1. W Lounge – Amsterdam

Op de bovenste verdieping van het W Amsterdam vind je de W Lounge. Een super moderne rooftop bar. Je hebt een 360 graden uitzicht over de stad en bij hoge temperaturen kan je ook nog eens een verfrissende duik in het zwembad nemen. Niet de hoogste rooftop bar uit dit rijtje, maar wel een hele gave!
Spuistraat 175, Amsterdam – wamsterdam.nl


2. NOK – Groningen

Het mooiste uitzicht van Groningen vind je bij NOK. Naast het zeer gevarieerde menu heb je hier een panoramisch uitzicht over de stad op de 10e verdieping. Het genieten begint al tijdens het ritje met de roltrap naar boven. Kijk goed om je heen, want het is super mooi.
Nieuwe Markt 1, Groningen – nokgroningen.nl


3. Euromast Rooftop Bar – Rotterdam

https://www.instagram.com/p/B-99EzbgXT9/?utm_source=ig_web_copy_link

Deze foto zegt eigenlijk al genoeg toch? De Euromast Rooftop Bar is de hoogte rooftop bar van Nederland. Vorig jaar was de primeur voor deze bar, dit jaar niet natuurlijk vanwege corona. Laten we duimen dat volgend jaar de bar weer terug komt! Tot die tijd kun je natuurlijk wel binnen genieten in het restaurant van het waanzinnige uitzicht.
Parkhaven 20 – Rotterdam – euromast.nl


4. Bleyenberg – Den Haag

https://www.instagram.com/p/B3uAhnRgQOV/?utm_source=ig_web_copy_link

In Den Haag aan de Grote Markt vind je deze rooftop bar op de derde verdieping van Bleyenberg, met meerdere restaurants en bars. Palmbomen, cocktails, kan het nog meer zomers?
Grote Markt 10, Den Haag – bleyenbergdenhaag.nl


5. Doloris – Tilburg

Geniet van de zomerse avonden in de rooftop bar van Doloris. Het uitzicht over Tilburg kan je hier, onder het genot van een kleine hapjes en smakkevolle drankjes, bewonderen op 20 meter hoogte.
Spoorlaan 21, Tilburg – doloris.nl


6. WT Urban Kitchen – Utrecht

In een oude watertoren met uitzicht over de Vaartsche Rijn culinair genieten. Dat is wat je bij WT Urban Kitchen kunt doen. Een hele unieke hotspot in Utrecht.
Heuveloord 25a, Utrecht – wturbankitchen.nl


7. Floor 17 – Amsterdam

De naam zegt het al, op de 17e verdieping vind je Floor17 op 85 meter hoogte. Het hoogste dakterras in Amsterdam. Het is gevestigd op het dak van het Apollo hotel. De ideale spot om samen te genieten van de lekkerste hapjes.
Staalmeesterslaan 410, Amsterdam – floor17.nl


8. Nhow hotel – Rotterdam

Nhow Rotterdam is gevestigd in een van de meest iconische gebouwen van Rotterdam. Op de zevende verdieping vind je de rooftop bar met een gaaf uitzicht op de Erasmusbrug waar je verbluffende zonsondergangen kunt aanschouwen.
Wilhelminakade 137, Rotterdam – nhow-hotels.com


9. Skylounge – Amsterdam

De Skylounge in Amsterdam kan niet ontbreken in dit rijtje. Je vindt de lounge op de 11e verdieping van het Hilton Doubletree. De cocktails hier schijnen de beste cocktails van de stad te zijn.
Oosterdoksstraat 4, Amsterdam – skyloungeamsterdam.com


10. Vane – Eindhoven

Zoek je een mooi uitzicht over de lichtstad? Dan ben je bij VANE aan het juiste adres. In de zomer hebben ze een gezellig terras en in de winter kan je binnen lekker genieten.
Vestdijk 5, Eindhoven – vane-eindhoven.nl

Meer over liefde:

Singleschaamte. Wat is dat voor onzin?

Hoeveel huidhonger heb jij?

Vermindert Tinder de kans op liefde?

One thought on “De 10 leukste dakterrassen en rooftopbars voor een date


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.