Gaby Blaaser op zoek naar ware liefde in De Bachelorette

Om te smullen zijn ze! De vele datingprogramma’s die er bestaan, bedoel ik dan. Niet per se de mannen die meedoen aan een van mijn favoriete programma’s: De Bachelorette! Het blijft fascinerend om naar te kijken. In de eerste Nederlandse versie van het programma is Gaby Blaaser op zoek naar ware liefde. Een tikkeltje jaloers kijkend naar het programma (want hallo! Het lijkt mij ook fantastisch om te kunnen kiezen uit vooraf 18 gescreende, appetetijtelijke mannen) ben ik benieuwd of Gaby daar ook echt de ware liefde gaat vinden. 

De mannen

Honderden mannen hadden zich vooraf aangemeld om mee te doen met het programma, maar helaas voor de meesten zijn er maar 18 uitgekozen. Ze mogen dus van geluk spreken dat ze door de strenge selectieprocedure zijn gekomen. Over de mannen is echter niet iedereen te spreken. Op Twitter gaat men los over een aantal mannen die veel te gelikt en te gladjes zouden zijn. En daar hebben ze zeker een punt. Wellicht zijn dit de types waar Gaby op valt, maar sommigen lijken eerder op zichzelf te vallen dan op Gaby.

Gaby Blaaser

De knappe actrice & influencer zegt twee kanten te hebben. “De social media-versie en deze. Nu gaan mensen zien hoe ik echt ben. Ik ben er met heel mijn hart en gevoel in gegaan.”. En in het programma blijkt dat ze inderdaad gewoon een hele leuke dame is. Veel normaler dan op haar Instagram waar ze zich voornamelijk als een sexy stoeipoes profileert. Ze is inmiddels 33 en soms best eenzaam. “Ik mag zoveel leuke dingen doen maar ik kan het nooit delen met iemand”, vertelt ze.

Rozenceremonies

Het hele avontuur vindt plaats in vier weken tijd in een waanzinnige villa onder de Zuid-Afrikaanse zon. De mannen moeten echt hun best doen en vooral niet denken dat het een vakantie is. Eén man maakte de fout om gelijk bij de eerste ontmoeting te vertellen dat hij wel zin had in een vakantie en zich daarom had opgegeven. Dat schoot Gaby in het verkeerde keelgat en de betreffende man mocht ook na de eerste rozenceremonie gelijk vertrekken. 

Gaby Blaaser de bachelorette

Hongerige wolven

Op de allereerste cocktailparty willen alle 18 tot in de puntjes verzorgde mannen stuk voor stuk een praatje maken met Gaby in galajurk om hun plek veilig te stellen. Maar dat lukt natuurlijk nooit. De alphamannen zijn de meer bescheiden types duidelijk voor en springen op Gaby als hongerige wolven om een paar zinnen uit te wisselen. Soms tot het gênante af. Zeker wanneer er mooie “diepgaande” gesprekken worden gevoerd waarbij ik me gelijk af vraag of dat vooraf bedacht is of dat het een oprecht gesprek is. Of dat nou ligt aan mijn mensenkennis of dat het meer een gevalletje van achterdocht is, laten we maar even voor wat het is. 

De ware liefde gevonden?

Of ze de ware liefde heeft gevonden, laat ze nog in het midden, maar tijdens een interview bij radio NPO 3 FM maakt ze een verspreking. DJ Eva Koreman begon over dat Gaby erg openhartig is in het programma dat ze graag zou willen trouwens en een kindje zou willen. Hier ging ze wel erg snel op in. “Dat is iets wat ik miste of, uh, mis in mijn leven. Ik mag er nog niks over zeggen natuurlijk.” Gaby vloekte hardop toen Eva haar op haar verspreking wees. Of dit in scene was gezet, blijft de vraag. Gaby is natuurlijk niet voor niks een actrice.

We zullen er alleen achter komen door het programma te kijken. Iedere woensdag is de Bachelorette op Videoland te zien!

Foto’s: Videoland


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.