Hoe saai is jouw leven op dit moment door de coronacrisis? Die van mij behoorlijk saai..

Leven is saai door coronacrisis

Ik voel me bleeeegh. Gatver, wat is het leven saai op het moment als single in een wereld waar reizen, feestjes en festivals on hold staan. Ik mis heel erg de gezelligheid, grote groepen, high energy een uitlaatklep. Lekker drinken, dansen, sjansen en je verstand op nul.

Ik ontmoet werkelijk waar amper nieuwe mannen. Soms als ik buiten loop voel ik me een soort hongerig roofdier dat bij een leuke man nog net niet stilstaat om te aanschouwen wat dit voor uitzonderlijk aantrekkelijk wezen is. Als ik op de fiets zit, val ik nog net niet van mijn fiets af als er eentje langs me fietst. Ik fiets er zelfs nog net niet keihard achteraan.

Ja, jongens, zo erg is het met me gesteld op dit moment. Spanning is ver te vinden, het leven kabbelt in plaats van dat het een wildwaterbaan is. Al sinds het uitbreken van corona zit ik weer op Tinder. En ik word iedere keer weer met de neus op de feiten gedrukt wat een bagger het daar is. Maarja, het is momenteel een van de weinige manieren om nieuwe contacten op te doen. Zitfeestjes: hartstikke leuk en aardig. Maar als ik uit ga, wil ik gewoon dansen. Staand! Met veel mensen. Ik wil weer moeten worstelen om door een menigte naar de bar te lopen voor een drankje en weer terug waarbij de helft van de inhoud van mijn rosé alweer op de vloer ligt. Als er volgend jaar weer feestjes zijn, ben ik sowieso overal en altijd van de partij! Dat is één ding wat zeker is.

Ik kijk veel series op het moment. En in die series zie je natuurlijk het “normale” leven. Het leven waar naar feestjes gaan doodnormaal is. Het leven waar gezelligheid heel normaal is. En ja ik weet dat er ergere dingen op de wereld zijn; hongersnood, watersnoodrampen of denk zelfs terug aan de tweede wereldoorlog. Ja verschrikkelijke dingen. Maar iedereen heeft zo zijn issues. Ik las van de week een artikel waarin stond dat het normaal is om je kut en somber te voelen zo tijdens corona. Mijn sociale leven is zo klein en minimaal geworden. Ik voel me echt gewoon een beetje raar. En dat mag ook. Want het is een gekke situatie.

Mijn eigen events zijn nu super leuk om aanwezig te zijn. Ze zijn sowieso al leuk om aanwezig te zijn, maar nu extra. Ik wilde eerst al hosts inzetten, maar ik ga nu erg graag zelf ernaar toe. Lekker een avondje uit voor mezelf ook. De sfeer van een grotere groep, gezelligheid. En ik merk het daar ook onder de mensen die komen. Iedereen hebben behoefte aan nieuwe contacten, plezier, een lekker drankje en leuke gesprekken. En natuurlijk een flirt hier en daar…

Die goeie ouwe tijd. Kom maar weer snel terug! Want mijn leven kan in ieder geval wel wat jeu gebruiken. En nu kan het bijna niet anders dan dat ik een bruggetje maak naar de Jeu de boules XL datenight. Was echt niet expres gedaan, puur toeval! Jeu is gewoon een leuk woord, vind je ook niet? Dus als jij ook zin hebt in wat gezelligheid, nieuwe mensen leren kennen, een leuk spelletje, een verfrissend drankje, verrassende dates en misschien wel een match made in heaven? Kom dan gezellig ook! Ongeveer 98 mensen op een grote locatie met 1.5 meter ruimte. Er zijn ook twee al te leuke hosts bij en het wordt een hele gezellige coronaproof bende. Wij singles mogen best een beetje in de spotlights staan in deze tijden, dus koop lekker een nieuwe outfit voor jezelf voor de 13e en dan zie ik je dan!

Liefs,

Sanne

Meer over liefde:

Waarom knap je soms compleet op iemand af?

Vermindert Tinder de kans op liefde?

Worden mannen of vrouwen sneller verliefd?

3 thoughts on “Hoe saai is jouw leven op dit moment door de coronacrisis? Die van mij behoorlijk saai..

 • Iets met de s

  Njah als je zelf niet goed in je vel zit, mis je ook niet veel in deze tijd. Tuurlijk zoek ik iemand om mijn leven mee voor te zetten. Maar die komst vanzelf wel. Je moet niet op zoek gaan voor relatie die komt aanwaaien . Zolamg je er maar in geloofd .

  Ik zelf houd er niet van om maar elke keer te date omdat je een relatie zoekt. Meestal gaat dat altijd fout. Wanneer ik weer tot mezelf ben zal ik vast voor de ervaring keer mee willen doen. Maar denk niet dat ik me ware er zal treffen .

 • Renée

  Mensen zeggen dat je inspiratie krijgt van verveling. Nou ik verveel me alleen maar, dat is nu met de Corona periode een gewoonte. Ik ben leeg. Als ik ga nadenken over wat ik wil kan ik alleen maar huilen, want ik kan niet op vakantie; daar heeft men geld voor nodig. De wereld zal niet gezond worden zolang de mens erop leeft en ik ben helemaal klaar met het leven in een betonjungle. Ik verveel me als ik naar buiten kijk.
  Eropuit gaan met de fiets…..het is topdruk buiten…en de bomen staan er nog tijd kaal en depressief bij.
  Ik wil graag iets nieuws doen. Ik wil vrienden maken en iets sociaals doen. Ik wil lachen met mensen. Ik wil spanning en sensatie!! De enige persoon die bij mij thuis komt is één grote zoutzak die enkel interesse heeft voor slapen, werken, eten en tv. Ik kan geen tv meer zien!!! Ik kan mijn laptop niet meer zien!!! Ik haat dit saaie moderne kutleven!!! Ik wil in een bos wonen en voor mijn eigen eten zorgen. Wie weet zorgt dat voor voldoende motivatie om mijn bed uit te komen.
  Ik wil alleen nog maar slapen! Dromen is de enige activiteit in mijn leven die nog leuk is en me wat pit kan brengen in mijn leven.
  Ik weet dat ik iets moet gaan doen….het zou alleen wel uitnodigend zijn als mijn mogelijkheden zouden verbreden als ik ouder wordt, maar dat is niet het geval. Ik ben nog steeds net zo rijk als toen ik kind was, na een verjaardag. Ik kan niets. Alle winkels zijn weer open. De enige opties die ik ken, zijn computeren (tel of laptop), gamen (heb mijn apps wel vort gezien), tv kijken (dit doe ik elke avond en de hele avond en verveel me hier mateloos bij), aan school werken, huishoudelijke klusjes, of de fiets pakken richting een dorp in de hoop dat dat bos ook al niet platgemaaid is voor een nieuwe wijk. Of toch maar weer je buik vol eten zonder dat je honger hebt. Ik zoek eigenlijk iets te doen wat niet MOET, maar wat leuk is. Ik kan geen activiteit vinden die mij ook maar een klein beetje vermaakt.
  Dat is het. Dat is mijn leven. Ik ga wel slapen.

 • Kira

  Hoi ik heb precies hetzelfde Als jou Renee.
  Doelloos en enkel nog willen slapen.
  Mocht je interesse hebben in een soortgenoot
  Liefs
  Kira


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.