Speeddaten 2.0. Hoe werkt dat?

Bij SizzL staat luchtigheid, plezier en gezelligheid voorop. No pressure, gewoon lekker relaxed en leuk nieuwe mensen ontmoeten. Je ontmoet ontmoet 10 tot 25 singles op 1 avond. Face to face! Het voordeel hiervan is dat je gelijk weet wat voor vlees je in de kuip hebt. Je weet namelijk meestal wel binnen een paar minuten of je iemand interessant genoeg vindt voor een echte date.

Geen gedoe dus met foto's en chatten. Er zijn meerdere datenight thema's: Oeh lala Jenga, Flirty 30 seconds, Jeu de Kroel en Fling Ping Pong.

Iedere avond heeft weer een andere twist en we zijn nog aan het uitbreiden! Een spelletje zorgt ervoor dat het daten lekker laagdrempelig is en niet zo geforceerd. Dus echt een must try als je die datingapps wel gezien hebt.

De datenight zelf
Je schrijft je in voor een datenight in jouw leeftijdscategorie. We rekenen 1 jaar speling, dus je mag 1 jaar jonger of 1 jaar ouder zijn. Daarna ontvang je gelijk een bevestiging per mail. Een dag voor het event krijg je een uitnodiging met alle details.

Op de SizzL datenight zelf ben je een half uur voor aanvang welkom. Je meldt je aan bij de host en ontvangt je matchkaart. Op de matchkaart kun je gedurende de avond opschrijven met wie je een match wilt zijn. Laat je dates niet wachten, dus zorg dat je lekker op tijd bent!

Van al dat kletsen krijg je sowieso dorst! Daarom worden er 2 korte pauzes ingelast om een drankje te halen. Een SizzL datenight duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Hierna kun je nog blijven om gezellig verder te kletsen met iedereen. Dit is uiteraard niet verplicht, maar wel leuk!

Belangrijk is om je matchkaart mee naar huis te nemen en gelijk online in te vullen met wie je een match wilt zijn. Binnen 24 uur krijg je per mail jouw al te leuke matches te zien. Je krijgt alleen de personen te zien waarbij zowel jij en je eventuele match elkaar hebben aangevinkt Je ontvangt elkaars telefoonnummer zodat je een leuke vervolgdate met elkaar kunt inplannen!

Het kan best spannend zijn om voor de eerste keer te gaan speeddaten, maar door dit concept met spelletjes al ultieme ijsbreker, zijn de zenuwen zo verdwenen. Beloofd :)

More is coming
Nog niet alle leeftijdscategorieën staan online, maar die komen er zo snel mogelijk aan. Zo kan iedereen boven de 18 jaar uiteindelijk gezellig daten bij SizzL. Ook events voor niet-hetero's staan nog op de planning.

Blog
Naast de datenights vind je op SizzL ook allerlei inspiratie over daten, datetips, de leukste hotspots om met je date naar toe te gaan. Kortom, van alles en nog wat! Check hier de blog.

Tot snel!