Speeddaten 2.0. Hoe werkt dat?

Bij SizzL staat luchtigheid, plezier en gezelligheid voorop. No pressure, gewoon lekker relaxed en leuk nieuwe mensen ontmoeten. Je ontmoet ontmoet 10 tot 25 singles op 1 avond. Face to face! Het voordeel hiervan is dat je gelijk weet wat voor vlees je in de kuip hebt. Je weet namelijk meestal wel binnen een paar minuten of je iemand interessant genoeg vindt voor een echte date.

Geen gedoe dus met foto's en chatten. Er zijn meerdere datenight thema's: Jenga, Flirty 30 seconds, Jeu de Boules en Ping Pong.

** I.v.m. corona zijn de events nu online, in plaats van offline, en vinden plaats in Zoom. Zie de events zelf voor een specifieke uitleg. **

Iedere avond heeft weer een andere twist en we zijn nog aan het uitbreiden! Een spelletje zorgt ervoor dat het daten lekker laagdrempelig is en niet zo geforceerd. Dus echt een must try als je die datingapps wel gezien hebt.

De datenight zelf
Je schrijft je in voor een datenight in jouw leeftijdscategorie. We rekenen 1 jaar speling, dus je mag 1 jaar jonger of 1 jaar ouder zijn. Daarna ontvang je gelijk een bevestiging per mail. Een dag voor het event krijg je een uitnodiging met alle details.

Op de SizzL date zelf ben je een half uur voor aanvang welkom. Je meldt je aan bij de host en ontvangt je matchkaart. Op de matchkaart kun je gedurende de avond aangeven met wie je een match wilt zijn. Laat je dates niet wachten, dus zorg dat je lekker op tijd bent!

Van al dat kletsen krijg je sowieso dorst! Daarom worden er 2 korte pauzes ingelast om een drankje te halen. Een SizzL date duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Hierna kun je nog blijven om gezellig verder te kletsen met iedereen. Dit is uiteraard niet verplicht, maar wel leuk!

Belangrijk is om je matchkaart mee naar huis te nemen en gelijk online in te vullen met wie je een match wilt zijn. Binnen 24 uur krijg je per mail jouw al te leuke matches te zien. Je krijgt alleen de personen te zien waarbij zowel jij en je eventuele match elkaar hebben aangevinkt Je ontvangt elkaars telefoonnummer zodat je een leuke vervolgdate met elkaar kunt inplannen!

More is coming
Nog niet alle leeftijdscategorieën staan online, maar die komen er zo snel mogelijk aan. Zo kan iedereen boven de 18 jaar uiteindelijk gezellig daten bij SizzL. Ook events voor niet-hetero's staan nog op de planning.

Blog
Naast de datenights vind je op SizzL ook allerlei inspiratie over daten, datetips, de leukste hotspots om met je date naar toe te gaan. Kortom, van alles en nog wat! Check hier de blog.

Tot snel!

jenga daten

Oeh la la, Jenga!

Leer elkaar kennen tijdens een gezellig potje Jenga. Op de blokjes staan leuke vragen en grappige dilemma's. Durf jij het aan?  

Bij deze avond heb je minstens 10 korte dates. Na ongeveer iedere 6 minuten wordt er van tafeltje doorgeschoven waardoor je steeds een nieuwe date hebt.

Tijdens de dates vul je op je matchkaart in met wie je een match zou willen zijn. Aan het einde van de avond vul je online in met wie je een match wilt zijn en binnen 24 uur ontvang je per mail jouw matches en hun telefoonnummer.

Na het daten hoef je niet gelijk weg. Je kunt nog gezellig blijven hangen om wat te drinken en te kletsen met iedereen.

Ping Pong

Een potje Ping Pong is nooit verkeerd!

Leer elkaar kennen in minidates van ongeveer 6 minuten met jenga en af en toe wat ping pong tussendoor.

Bij deze avond heb je minstens 10 korte dates. Na ongeveer iedere 6 minuten wordt er van tafeltje doorgeschoven waardoor je steeds een nieuwe date hebt.

Tijdens de dates vul je op je matchkaart in met wie je een match zou willen zijn. Aan het einde van de avond vul je online in met wie je een match wilt zijn in en binnen 24 uur ontvang je per mail jouw matches en hun telefoonnummer.

Na het daten hoef je niet gelijk weg. Je kunt nog gezellig blijven hangen om wat te drinken en te kletsen met iedereen.

Flirty 30 seconds

Flirt er maar flink op los tijdens een potje Flirty 30 seconds! Wie kent het megabekende spel niet? In 30 seconden moet je de woorden op het kaartje omschrijven waarbij de ander het probeert te raden.

In duo’s speel je tegen andere duo’s. Je wordt ingedeeld in teams van mensen rond je eigen leeftijd en je speelt 3 rondes waarbij je 3 keer rouleert van teams en duo’s. Je leert dus veel mensen kennen en strijdt zo in steeds wisselende duo’s tegen anderen! Leuker kunnen we het niet maken.

Tijdens de avond vul je op je matchkaart in met wie je een match zou willen zijn. Aan het einde van de avond vul je online in met wie je een match wilt zijn in en binnen 24 uur ontvang je per mail jouw matches en hun telefoonnummer.

Na het daten hoef je niet gelijk weg. Je kunt nog gezellig blijven hangen om wat te drinken en te kletsen met iedereen