Algemeen Dagblad

SizzL in het AD

Zo begon Sanne van de Groot (33) uit Utrecht vlak voor de feestdagen met een nieuwe strategie voor haar bedrijf Sizzl: daten terwijl je een spelletje speelt. Zij is het online daten, waarbij iemand in het echt iedere keer tóch anders blijkt dan op de app, meer dan zat. Dus organiseert ze nu zelf avonden waar zo’n veertig vrijgezellen in een café samenkomen om spelletjes te spelen. ,,Je ziet dat iedereen gelijk gezellig in gesprek gaat, omdat het zo luchtig en ongedwongen is. Mannen die van tevoren zeiden: dit lijkt me suf, kwamen daar later op terug.” Het AD maakte er ook een leuke video over, die bij het artikel te zien is.

Funx bij SizzL

FunX date bij SizzL

Op 26 januari deed dj Tannaz van Funx mee bij SizzL en maakten daar een reportage van. Haar ervaring: "Ik geef mensen die ik niet ken toch een kans. Je gaat je toch aangetrokken voelen tot mensen die je normaal niet aantrekkelijk zou vinden. Maar omdat ze inhoudelijk heel leuk zijn, ga je ze toch wel leuk vinden. Het is een aanrader als je uit je comfortzone wil stappen en als je verder wil kijken dan iemands uiterlijk."

Metronieuws

Tinder is zó vorig decennium, date nu offline met jenga

Vrijgezellen zijn Tinder en andere online concepten zat aan het worden, merkte ze in haar omgeving en speeddaten is „veel te stijf en sollicitatieachtig”. De Utrechtse die organiseren als tweede natuur heeft en ook het daten aardig onder de knie heeft, besloot de twee te combineren en vond na een rondje Google ‘Jenga-dating’ en wist meteen: ja, ik wil dit.

Nieuwe datingexpert SizzL gaat speeddaten wél leuk maken

Nieuwe datingexpert SizzL gaat speeddaten wél leuk maken

De een vindt daten te gek, de ander kan het gestolen worden. Op de Tinder en Badoo’s van deze wereld zie je leuke plaatjes, maar eenmaal aangekomen op de date kun je soms al binnen een paar seconden weten dat dit ‘m niet gaat worden. SizzL moet uitkomst bieden.

De datingwereld is flink veranderd door de datingapps en ook een absolute meerwaarde in liefdesland, maar hoe gezellig je gesprekken over de app ook zijn: uiteindelijk moet het klikken in real life. En ja, daarvoor zal je elkaar toch echt in de fysieke wereld moeten ontmoeten.

BNR Nieuwsradio

SizzL bij BNR Nieuwsradio met Jörgen Raymann

Het is Valentijsdag en daarom hebben we het vandaag over singles! Volgens een prognoses van het CBS telt Nederland over tien jaar 3,5 miljoen eenpersoonshuishoudens. Nu zijn dat er ruim 3 miljoen. Hoe komt dat? Scheiden we makkelijker? Hoe ziet de liefdesmarkt er tegenwoordig uit? SizzL is aanwezig en beantwoordt deze vragen.

Opgedoft voor de webcam

Een fris make-upje op, een leuke outfit aan en de webcam zo flatterend mogelijk afgesteld. Singles die op zoek zijn naar een partner hoeven tijdens de coronacrisis niet stil te zitten dankzij online speeddaten.
Sanne de Groot en Sam van den Haak zijn een online speeddate in de vorm van een pubquiz begonnen.

Indebuurt speeddaten 2.0

SizzL op Indebuurt Utrecht

Sanne de Groot is de eigenaar van SizzL Dating Events en zij bedacht een nieuwe vorm van speeddaten: elkaar leren kennen door samen een bordspelletje te spelen. Er vinden de komende tijd verschillende evenementen in Utrecht plaats voor alle leeftijdscategorieën. Of je nou 25 of 55 jaar oud bent, iedereen mag meedoen! Nog niet alle categorieën staan al online, maar binnenkort kan iedereen boven de achttien jaar deelnemen, meldt de website van SizzL Dating Events.

DUIC

SizzL in DUIC

Ben je single en heb je het wel gehad met swipen en tinder? Dan is er een leuk alternatief in Utrecht te vinden: SizzL! Speeddaten, maar dan leuk. Bijvoorbeeld met een spelletje jenga erbij, een flirty 30 seconds of een kletspot met leuke vragen. Sanne de Groot heeft SizzL onlangs opgericht, omdat ze zelf helemaal klaar was met tinder. Bij SizzL draait het vooral om een leuke avond en op een gezellige manier nieuwe mensen ontmoeten. En wie weet kom je hier tóch de prins of prinses op het witte paard tegen! Hoe leuk zou dat zijn?!

SizzL komt naar Groningen

Daten kan voor sommigen aanvoelen als een zwaar moeizame paringsdans. Ongemakkelijke stilte hier, ongepaste grap daar. Dan nog eem een vergelijking met je moeder erbij en hatseflats, voor je het weet huil je jezelf weer in slaap die avond. Daarnaast: apps als Tinder of Grindr zijn inmiddels ook wel een beetje uitgespeeld, niet waar? Menig eindbaas is verslagen. En zelfs een supermatch is vandaag de dag geen garantie meer voor een degelijke date.

Girlscene daten

Niet daten door het coronavirus?

In deze rare tijden moeten we creatief zijn. Ook op het gebied van daten. Afspreken in een café zit er niet meer in, maar online daten is wél mogelijk. Zo dacht SizzL er ook over en vond dat er een online date PubQuiz moest komen: de online Party at home PubQuiz. Dé kans om ook nu vanuit huis leuke vrijgezellen te ontmoeten. De eerste editie was een succes, dus editie nummer twee vindt aanstaande zondag plaats.

Funx bij SizzL

Digitale speeddate PubQuiz

Singles, opgelet! De Utrechtse Sanne organiseert een digitale speeddate in de vorm van een pubquiz. Het is een hele creatieve manier om je nieuwe lover te vinden. Gilly wilde hier meer over weten en interviewde haar op de radio.

SizzL op Singlessite

Daten kan veel leuker en vooral wat luchtiger. Althans dat vindt Sanne de Groot, oprichtster van SizzL. Denk aan daten met een spelletje jenga, een flirty scrabble of een kletspot met allerlei leuke vragen. De focus ligt niet zozeer op per se de ware moeten vinden, maar meer op gewoon een gezellige avond waarbij je leuke mensen ontmoet. Mocht je de ware ontmoeten, dan is dat natuurlijk wel mooi meegenomen.