Juicy Stories

In de nieuwe rubriek Juicy Stories vertelt een single man of vrouw over een van zijn/haar recente dates. Dit keer Nikki die een date had met een tropische verrassing!

Datingapps, dat was toch bij uitstek iets wat niet passend was bij mij. Tenminste… dat dacht ik! Voor bepaalde doeleinden zijn ze heel handig.

Na een aantal matches, maar geen dates, had ik ook een match met ene Darrel. Een gespierde, tropische verrassing met een mond vol spierwitte tanden. Geen relatiemateriaal, dat zag ik meteen. Maar met zijn smooth talk lokte hij mij dan toch naar het Bijlmerse grondgebied waar hij op drie hoog een appartementje huurde.

Wat kon mij het eigenlijk verrekken. Zoiets was nog nooit op mijn pad gekomen, maar stond toch ergens op mijn “Bucketlist der seksuele ervaringen”. Een breed gespierde Antiliaanse man, die in het dagelijks leven in pak liep en in zijn vrije tijd te vinden was in de sportschool op een CrossFit apparaat. Die vind je niet vaak. Tenminste: ik niet!

Na uren voor de kast te hebben gestaan en de keuze uiteindelijk was gevallen op een zwart, strak jurkje met hoge split en highheels, stapte ik in mijn autootje. Om ook als een soort verrassend element uit de hoek te komen, had ik onder mijn jurkje kanten lingerie en jarretels aangetrokken. Na al die vunzige appjes heen en weer, liet ik mezelf uiteraard niet kennen.

Uiteindelijk in de Bijlmer aangekomen, vond ik al zoekende tussen al die hoge flats het juiste nummer. Inmiddels had ik voor mijn eigen veiligheid een locatie toegestuurd naar mijn beste vriendin. Maar tja.. wat zou zij eigenlijk doen als ik in nood zou zitten? Zij heeft immers geen rijbewijs en vanuit het Brabantse is het behoorlijk ver fietsen naar Amsterdam! Ach, het was maar ‘het idee’.

Ik appte hem; ”Ik ben er”! Waarop hij appte;”Ik kom eraan!”. Waarop ik dacht; ”Huh”?? Ik zou toch bij hem naar binnen gaan?

De deur van de hal vloog open en het was dat er nog net geen muziekje van “halleluja” klonk en dat hij zo’n aureool boven zijn hoofd had… maar nondeju. Wát een verschijning. Poeh! Hij was nog mooier in het echt als op de foto. Het leek wel of hij zichzelf live had gephotoshopt.

Hij kwam richting mijn auto, trok de deur op, nam plaats naast mij en zei; “Ja, rijden maar”! Ik keek rechts en gaf hem een hand. ‘Aangenaam Nikki, ik zal mij eerst maar even voorstellen, toch?”. Hij lachte en zei; “Darrel, leuk je nu in het echt te zien!”

We gingen eerst even eten halen blijkbaar. Want ja, wat is een Antiliaanse adonis zonder eten? Eenmaal kletsend stonden we stil bij het eerste verkeerslicht en ik vroeg hem of hij dit vaker deed. Eerst vrouwen meenemen om wat eten te gaan halen en als het dan wat is, dan mogen ze mee naar boven. ‘Jij snapt het’, zei hij. Ik zei heel zelfverzekerd: ‘En… mag ik mee naar boven?’ Met een brede glimlach zei hij; ’Jij wel, dushi!’.

Eigenlijk wil ik als een blije gup reageren, maar dacht bij mezelf; kalm blijven vrouw. Dit is niet het juiste moment om ineens heel blij te gaan doen.

Ergens in de verte stond daar ineens een soort markthal. Met mijn hakken, waarop ik niet altijd even charmant loop, probeerde ik zo sexy mogelijk uit de auto te stappen en mee naar binnen te gaan. Tot mijn grote verbazing, lukte dat. Hij wees wat bami en kip aan en samen kletsend maakt de bamiman de maaltijd klaar.

Weer terug in de Bijlmer, tig trappen omhoog met hakken, kwamen we in zijn appartement aan. Ik schopte mijn hakken uit en plofte op de bank waar we de heerlijke bami samen op aten.

Darrel gaf aan dat hij nog even wilde douchen en ik moest het mezelf maar zo makkelijk mogelijk maken. Ik hoorde de shampoo flessen rammelen en ondertussen probeerde ik zo relaxt mogelijk te gaan zitten. Na 112 verschillende poses; benen recht, benen links, liggend, zittend, kleermakerszit, ging ik quasi nonchalant op mijn rechter zij liggen met mijn arm onder mijn gezicht. Inmiddels was Darrel klaar met douchen en kwam in zijn blootje voorbij gelopen om naar de slaapkamer te gaan. Mijn god nog aan toe, ik zag eerst zijn ‘tingeling’ voorbij komen en daarna volgde pas zijn lichaam. Het was toch al even geleden dat ik zeg maar “actief” was geweest en na het zien van die tingeling wilde ik gelijk mijn gynaecoloog bellen voor een gevalletje gekneusde baarmoeder en kapotte ingewanden.

Oké Nikki, dacht ik. Je kunt het… adem in, adem uit…

Alleen gekleed in een sexy korte short kwam hij de slaapkamer uit. Mijn ‘tingeling’ maakte al overuren. Hij begon mij gelijk heel passioneel te kussen. En voordat ik het wist, nam hij uitgebreid de tijd om mij verschillende keren kennis te laten maken met de zevende hemel.

Van de bank verkasten we naar zijn bed. Deze man had me toch een partij conditie, mijn hemel. Ik lag in allerlei verschillende standjes waarvan ik het bestaan nog niet eens wist, maar waarvan ik het idee had dat ik die ochtend daarna wakker zou worden met verlammingsverschijnselen aan meerdere ledematen. Hij ging maar door en door en gebruikte mij als één van zijn CrossFit apparaten.

Na enkele uren, zei ik ineens; ‘Ik ga naar huis’! Als ik dit nog een paar uur vol had moeten houden, dan had mijn hart het begeven. ‘Huh’, zei hij. Met een poker-face zei ik; ’Ja, mijn kinderen zitten alleen en ik had beloofd op tijd thuis te zijn’. Dat was uiteraard niet het geval. Ben je mal… Mijn kids waren bij hun pa, dus ik had zeeën van tijd. Maar ik trok het gewoon niet.

Inmiddels aangekleed en nog wat gedronken maakte ik aanstalten om te gaan.

Hij gaf aan dat hij het erg leuk had gevonden. Ja, dat snap ik, gast. Jij hebt een extra CrossFit training gehad op een zaterdagavond. ‘Gaan we vaker doen’, zei hij. ‘Tuuuurlijk’, zei ik. ‘Bedankt voor je gastvrijheid.’

Voorzichtig liep ik met mijn highheels de trappen van de flat af naar beneden, stapte in mijn auto en voelde al gelijk dat mijn onderkant en achterwerk protesteren toen ik plaats nam achter het stuur. Ik reed de wijk uit en belde, zoals gewoonlijk, mijn bestie op; ‘Nou,zit je? Wat ik me nou toch weer mee heb gemaakt….’.

One thought on “Juicy Stories


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.