Pas op voor deze 7 datingtrends!

Pas op voor deze 7 datingtrends

Je hebt vast wel eens van ghosting gehoord of je hebt het misschien zelfs wel eens meegemaakt. Je bent met iemand leuk aan het daten en na een paar keer daten verdwijnt je date opeens in het niets. Poef! En weg is hij of zij. Je hoort er nooit meer wat van. Ik heb heb 1 keer meegemaakt en blijf het erg bijzonder vinden. Maar naast ghosting zijn er nog een heleboel datingtrends die niet echt ok zijn. Dus pas op voor deze 7 datingtrends!

Stashing

Bij stashing ben je met iemand al een langere tijd aan het daten, maar je wordt maar niet voorgesteld aan je familie of vrienden. Terwijl jij dat wel zou willen. Oftewel je wordt verstopt en achter gehouden. Jij wilt ondertussen een relatie maar diegene is er niet klaar voor en wil de verplichtingen nog niet van een relatie. 

Benching

Je bent met iemand aan het daten, maar diegene kijkt graag nog verder rond om te zien wat er nog meer op de markt te vinden is. Je wordt letterlijk op de reservebank gezet en je mag wachten tot hij of zij weer behoefte aan je heeft. Diegene zal je zo af en toe eens appen en vooral willen afspreken wanneer het hem of haar uit komt. Typisch gevalletje van je oude schoenen niet willen weggooien voordat je nieuwe hebt.

Bread crumbing

Ja, net als bij Hans en Grietje. Het achterlaten van kruimeltjes. Dit keer geen kruimeltjes van brood, maar kruimeltjes van aandacht. Net genoeg zodat je er niet helemaal klaar mee bent. Bijvoorbeeld veel chatten, berichtjes sturen op social media of appen maar het komt nooit tot een ontmoeting. Of juist heel weinig appen, maar steeds net genoeg waarbij je denkt dat je ander gewoon misschien druk is. Of je bent al aan het daten en diegene doet voor om nog een keer af te spreken, maar het komt er maar steeds niet van. De kruimels zijn er om je zoet te houden, voor het geval je date er weer zin in heeft. Oftewel: je wordt aan het lijntje gehouden.

Ross-ing

Geïnspireerd door Ross uit Friends. De welbekende uitspraak “We were on a break” ken je vast wel. Je bent aan het daten met iemand maar het is nog geen relatie. Na een tijdje kom je erachter dat je date ook nog met anderen date en confronteert de ander hiermee. De ander is stomverbaasd en daar komt de Rossing: “We were on a break!” Terwijl jij geen idee had dat jullie on a break waren.

Paxmanning

Jeremy Paxman is een journalist die als een malle vragen op je afvuurt. Dus als je een date hebt waarbij het eerder op een interview lijkt dan een leuk normaal gesprek, wordt je gepaxmanned. 

Elsa’d

Yep, serieus. Frozen in the building! Je voelt het misschien al aankomen, maar je wordt ge-ealsa’d als je date opeens van super enthousiast naar steeds minder enthousiast gaat. Waarschijnlijk vindt hij of zij je toch niet zo leuk, maar durft je dat niet te vertellen. Diegene gaat steeds kouder en afstandelijker doen totdat het contact letterlijk bevroren is.

Submarining

Wanneer je gehost bent en diegene weer na een tijdje opduikt en doet alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Keer op keer. En er wordt van jou verwacht dat jij het ook doodnormaal vindt.

Jenga-ing

Oke, deze is zelf bedacht. Dit is waarbij je een keer die datingapps aan de kant gooit en een keer mee komt doen met de Oeh La La, Jenga datenight bij SizzL! Check hier alle datenights aankomende tijd.

Meer over liefde:

Top 10 leugens tijdens het daten

Hoe saai is jouw leven nu als single in coronatijden?

Singleschaamte, wat is dat voor onzin?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.