Wat vinden anderen van SizzL?

Laurens

Ik vond het heel leuk. Beter dan HappN en Tinder en al die gesprekken die je daar moet voeren wat toch vaak weer dood loopt. Uitstraling is zoveel belangrijker dan chatten of afgaan op iemands uiterlijk op een foto. Je hebt een betere indruk in 6 minuten dan na een week lang berichtjes sturen naar elkaar.

Aranka & Kevin

Op 6 juni hebben wij meegedaan met de Flirty 30 seconds online speeddate. Beiden vonden wij dit heel gezellig en waren blij verrast dat we een match waren. Na vele dates met veel gekkigheid en bovenal veel liefde mag er een stempel op geplakt worden. Dank je wel voor het regelen van onze eerste ontmoeting!

Martijn

Ik zocht een manier om meer nieuwe mensen te ontmoeten, en dan voornamelijk (vrijgezelle) vrouwen. Dit met de insteek: ''hoe meer vrouwen je ontmoet, hoe groter de kans dat er iemand bij zit waarmee je matcht'' . Ik had eerder al van speeddaten gehoord, maar het idee trok me nooit zo. Totdat ik besloot om het toch maar eens te proberen. Via Google kwam ik bij SizzL uit. Dit concept leek me wel leuk, maar ik twijfelde vanwege het feit dat het in Utrecht was (woon zelf in 's-Hertogenbosch). Toen ik zag dat er een editie in Breda aankwam heb ik mezelf direct aangemeld.

Ik dacht vooraf dat je aan lange tafels zou zitten en ben achteraf blij dat dit niet het geval was.

In het begin vond ik het een beetje onwennig. Met name omdat het buiten was en ik voornamelijk mensen in groepjes zag komen. Al denk ik eerlijk gezegd dat het vooral de zenuwen waren die ervoor zorgden dat ik een wat cynische houding aannam. Toen het programma eenmaal van start ging viel direct op hoe vriendelijk iedereen was en het spel als een ideale ijsbreker wist te dienen. De avond verliep prettig en gezellig. De sfeer was erg goed naar mijn mening.

Djuna

Ik was positief verrast. Ik zag er een beetje tegen op, want ik houd helemaal niet van daten. Het was onwijs gezellig. Ik heb 4 interessante mannen gezien, dus ben benieuwd waar het heen gaat!

Jan-Willem

"SizzL" wat een ervaring! Echt een super gezellige middag/avond gehad. Met een collega ons ingeschreven voor de "SizzL Jenga" in de Stairway op 26 juni. We hadden ons voorgesteld gewoon gezellig mensen te ontmoeten en te genieten. Dit was ook meer dan gelukt.

We werden warm ontvangen door Sanne, de organisator. Heerlijk te zien hoe ze iedereen op hun gemak stelde (Sommige mensen stonden strak van de spanning) me collega en ik gingen zonder verwachtingen het avontuur aan en was echt gezellig.

Na de uitleg gingen we van start en dit keer mochten de mannen blijven zitten. Nadat iedereen geweest was. Bleven er nog een paar naborrelen en zijn we uit eten gegaan met een groepje.
Ik vond dit echt een onwijs leuke ervaring en ik zal dit voor iedereen die "de dateapps" zat zijn adviseren te doen. Juist in deze tijd een gezellige manier om mensen te ontmoeten en ik geloof dat dit echt groot kan gaan worden. Sanne, nogmaals bedankt voor dit mogelijk te hebben gemaakt.

Richard

Ik heb eerder gespeeddate, maar dat ging veel te snel. Die dates duurden 3 minuten en erder dan "Hoi, wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven" kwam het niet. Ik vind het veel leuker met jenga en die op de stenen staan. Je krijgt leuke inspiratie door die vragen. Ik heb 2 leuke dames gezien waar ik wel een match mee zou willen zijn. We gaan het zien.

Fee

Super leuk de Jenga en de vragen. Ik heb maar 5 blokjes gebruikt, dat is wel een goed teken, denk ik? Er waren leuke mannen aanwezig met een goede babbel. En vooral ook oprecht en eerlijk. Het is heel easy going. Je speculeert natuurlijk van tevoren hoe het zou zijn, had laag ingezet, maar ik vond het echt heel leuk.

Janneke

Door een vriendin wist ik af van de SizzL Jenga date-avond. Het concept sprak me aan, lekker spelletjes doen en tegelijkertijd daten. Op de dag zelf was het eerst even rustig. Inloop met een drankje aan de bar en een korte uitleg hoe alles werkte, en toen kon het feest beginnen! Naja feest, het was natuurlijk ook wel een beetje spannend, maar tegelijkertijd had ik er ook heel veel zin in.

De middag ging van interessante gesprekken over iemands persoonlijkheid naar grappige gesprekken over kaas. Wanneer je niks wist te zeggen, trok je gewoon een blokje uit de Jenga toren en had je weer een random vraag waar je mee voort kon. Op het einde hebben mijn vriendin en ik nog nageborreld met een aantal mensen, waarna we ook samen uiteten zijn gegaan. Een erg geslaagde dag!

Maren

Ik had heel veel awkwardness verwacht, maar dat was totaal niet het geval. Ik vond het vet leuk! Ik heb leuke gesprekken gehad. Ik weet niet of er echt een relatie uit gaat komen, maar ik heb een leuke avond gehad en toffe mensen ontmoet.

Sascha

Toen ik aankwam op de locatie van Oeh lala Jenga wist ik niet wat ik moest verwachten. Ik had zelf nog nooit aan speeddaten gedaan, maar ik dacht: ‘best case scenario is een leuke date, worst case scenario is een middagje Jenga.’

Gelukkig was er een super relaxte sfeer en waren er een heleboel gezellige mensen. Bij de leukste gesprekken zijn de vragen/gespreksonderwerpen op de Jenga blokjes niet nodig, maar voor de minder spraakzame mensen is het toch wel heel fijn dat je het gesprek op die manier gaande kan houden. Het was in ieder geval een stuk minder ongemakkelijk dan ik had gedacht.

Na afloop hebben we nog volop geborreld. Natuurlijk ben je benieuwd naar eventuele matches, maar zelfs losstaand van dat was het een mega gezellig event waar ik zeker nog een keer aan mee ga doen!

Juliët

Ik ben niet echt actief aan het daten, maar ben al wel een hele tijd single en heb af en toe een scharrel. Toen ik SizzL voorbij zag komen, dacht ik: dat is leuk! Ben gek op spelletjes spelen en ik had er wel zin in om nieuwe mensen te leren kennen, daarom heb ik voor SizzL gekozen!

Vooraf dacht ik dat het veel minder ongemakkelijk zou zijn om te speeddaten in combinatie met een spelletje spelen, dat sprak mij erg aan. Heb nooit eerder een speeddate gehad, maar heb daar toch altijd een ongemakkelijk beeld bij. Met de Jenga heb je iets om op terug te vallen als een gesprek niet lekker loopt. Wat dat betreft is die verwachting uitgekomen, het is geen enkel moment ongemakkelijk geweest!

Ik vond het een hele leuke avond! De sfeer was lekker ongedwongen, en ik heb hele leuke gesprekken gehad. De organisatie was super voor elkaar.