Speeddaten: ik vind het spannend! Ik wil wel, maar durf niet

Speeddaten: ik vind het spannend! Ik wil wel, maar durf niet

Als je op deze site terecht bent gekomen, ben je hoogstwaarschijnlijk wel klaar met datingapps. Dat eindeloze geswipe, al die catfishes en laten we het maar helemaal niet hebben over die verschrikkelijke ghosters die uit het niets gewoon niks meer laten horen. In theorie heel handig die datingapps; in de praktijk een ware frustratie. Jij wilt het waarschijnlijk eens over een andere boeg gooien. Top! Welcome to the club. Je overweegt om eens te gaan speeddaten, maar vindt dat misschien een beetje spannend. Je bent niet de enige, want de opmerking: “Ik wil wel een keertje komen, maar durf niet”, hoor ik vaker dan je denkt. Dus laat me je helpen over de speeddate-drempel te stappen!

Het concept speeddaten is super efficiรซnt. Dat klinkt misschien niet zo romantisch, maar soms is daten ook gewoon niet romantisch. Datingapps kosten veel tijd. Al dat chatten, verschillende dates ontmoeten, steeds maar swipen en dan blijkt dat je match toch niks voor je is. Misschien merk je het gelijk bij de eerste ontmoeting al of misschien na een paar dates. Jammer en soms denk je “Dat was echt zonde van mijn tijd “. Bij een avondje speeddaten ontmoet je op รฉรฉn avond super veel nieuwe dates; je ziet dus gelijk wat voor vlees je in de kuip hebt.

ONBEWUSTE AANTREKKINGSKRACHT

Het hele ding is.. aantrekkingskracht ontstaat door een bepaalde chemie tussen jou en je date. En dat vindt allemaal onbewust plaats. Lichaamstaal, geur, stem. Allemaal hele belangrijke dingen die bepalen of je je aangetrokken voelt tot iemand. Allemaal dingen die je online vaak niet (goed) meekrijgt. Pas in real life merk je of je je aangetrokken voelt of niet. En dat weet je al binnen slechts een paar minuten (soms zelfs seconden). Je voelt het zonder dat het logisch valt uit te leggen. En daarom werkt speeddaten zo goed. Je ontmoet allerlei nieuwe potentiรซle lovers en weet gelijk binnen een paar minuten wie je nog een keertje zou willen zien.

MIJN EERSTE KEER SPEEDDATEN

Goed. Terug naar het speeddaten en het spannend vinden. Ooit stond ik ook in jouw schoenen. Ik heb het ooit 1 keer gedaan en vond het toen ook mega spannend. En dat terwijl ik nogal yolo-ingesteld ben en alles leuk vind om een keer gedaan te hebben. Dat het speeddaten daar nogal suf en saai was waarbij ik 100x dezelfde vragen kreeg a la “Waar woon je, waar werk je, wat voor hobby’s heb je”, was een ander verhaal. Vooral een mooie inspiratie voor hoe het veel leuker kon! Daarom ben ik natuurlijk SizzL begonnen.

SPEEDDATEN BIJ SIZZL

Het hele SizzL-concept is zo opgezet, dat je zenuwen als sneeuw voor de zon verdwijnen zodra je binnenkomt. Na je eerste welkomstdrankje gaan we meteen beginnen met daten en door het spelletje denk je niet meer eens aan die zenuwen. Je hoeft zelfs nergens over na te denken! Je hoeft je niet eens druk te maken om leuke vragen te verzinnen, want die staan bijvoorbeeld al voor je op de Jenga-blokjes. Je hoeft alleen maar je haar goed te doen en wat leuks aan te trekken.

Iedere thema heeft weer zijn eigen charme met altijd als doel: een super gezellige avond waarbij je vooral veel gelachen wordt. En als die prins of prinses op het witte paard ertussen zit: extra mooi meegenomen!

Het is voor mij of de andere hosts zo leuk om te zien dat bij binnenkomst iedereen nog een beetje afwachtend is (super logisch), maar dat in de eerste drinkpauze het een hele gezellige bende is geworden. Na de datenight zit er zelfs meestal nog een groepje na te borrelen terwijl SizzL als organisatie al naar huis gaat. Nou, dat wil wat zeggen natuurlijk.

Ga er vooral in met het idee: Leuk! Ik ga eens wat nieuws proberen. En als ik het helemaal verschrikkelijk vindt, heb ik alsnog een goed verhaal voor mijn vrienden. Out of your comfort zone, beginnen de goeie verhalen ๐Ÿ˜‰

Wat is het ergste dat je kan gebeuren?

Ik weet wel wat het beste is dat je kan gebeuren: de liefde van je leven ontmoeten!

KOM EEN KEERTJE SPEEDDATEN

Kom ook gezellig! Neem eventueel je single vrienden mee, drink een lekker drankje bij binnenkomst en je zenuwen zijn nergens meer te vinden. Ik weet zeker dat je een leuke avond gaat hebben.

Klik hier voor de aankomende datenights en meld je gelijk aan. Er zijn al honderden daters je voorgegaan die allemaal met een big smile naar huis gingen!

MEER OVER LIEFDE

De 10 leukste dakterrassen en rooftopbars voor een date

Welke liefdestaal spreek jij?

Worden mannen of vrouwen sneller verliefd?