Top 10 leugens tijdens het daten

Tijdens het daten, zeker op de eerste date, wil je natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen. Je probeert indruk op je date te maken. Zeker als je je date super interessant vindt, laat je misschien wel wat informatie achterwege waarvan je denkt dat het wat minder fortuinlijk voor je is. Iedereen heeft geheimen, de een nog beschamender dan de ander. Waar dan allemaal over gelogen wordt? Tijd voor de top 10 leugens tijdens het daten.

BodylogicMD heeft onderzoek gedaan onder 1320 mensen om erachter te komen waar over gelogen wordt. Daaruit blijkt dat 2/3 van de mannen liegt! Shocking.. En de nummer 1 leugen: het aantal bedpartners.

Teveel of te weinig?

Het aantal bedpartners zal altijd een kritiek puntje blijven, denk ik. Er bestaat niet voor niets een term als slutshaming; voornamelijk vrouwen worden erop afgewezen wanneer ze veel bedpartners hebben gehad. Maar wat is veel eigenlijk? Terwijl mannen vaak worden geprezen; hoe meer bedpartners hoe beter. Kromme wereld? Sowieso! Maar door al deze meningen durven mensen al snel niet meer eerlijk te zijn over het aantal bedpartners. Met weinig bedpartners kan je misschien als preuts worden bestempeld of denkt de ander dat je daardoor er maar weinig van bakt tussen de lakens. En met veel bedpartners kan een ander denken dat je te makkelijk het bed in te praten bent en met iedereen het bed in wilt duiken.

Leugens, leugens, leugens.

Er wordt verder bij mannen en vrouwen veel gelogen over de woonsituatie. Ook wel een logische op zich, want het is als starter onwijs moeilijk om aan een huis te komen. En het komt nou niet heel zelfstandig en aantrekkelijk over als je bijvoorbeeld op je 28e nog thuis woont.

Op de nummer 2 positie bij vrouwen staat het gewicht. Deze snap ik echt totaal niet. Sowieso de focus van vrouwen op gewicht niet. Het zegt toch helemaal niks? En waarom wordt er over gewicht gepraat op een date? Alsof je elkaar gaat wegen.. of uberhaupt iets met die informatie gaat doen. Heel apart en zo nietszeggend.

Bekijk de hele top 10 hieronder.

Een leugentje om eigen bestwil tijdens het daten? Kan het wel of niet?

Meer over liefde:

Hoe saai is jouw leven op dit moment tijdens corona?

Vermindert Tinder de kans op liefde?

9 spectaculaire datetips bij lekker weer

Bron: BodylogicMD


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.