Top 3 must-watch datinggoeroes op YouTube

Dating coaches youtube

Er zijn onwijs veel boeken, YouTubekanalen en artikelen vol met tips over daten te vinden. Hoe je moet daten, wat wel en niet werkt, welke strategie je zou moeten hanteren… Het probleem is: de adviezen lopen enorm uiteen. Waar de een zegt “laat niks van je horen” zegt de ander “geef aan wat je dwars zit”. Of waar mannen advies aan andere mannen geven waarbij ze zeggen dat je een dame moet beledigen om haar interesse te wekken. Je haren gaan soms recht overeind staan van de aparte dingen die je leest. Daarom heb ik de 3 beste datinggoeroes voor je op een rijtje gezet. 

Denk je dat jij geen advies nodig hebt van een of andere YouTube kerel? Think again! De video’s van deze mannen zijn verdomd handig en razend interessant. Het is niet zozeer het daten alleen, maar ook je hele mindset. Kijk gewoon eens op hun kanalen en laat me weten van je van hun video’s vindt. Ik ben in ieder geval fan van ze!

Nr. 1. Matthew Hussey

De übercharmante Matthew Hussey. Een superbekende datingcoach en love guru ineen die de hele wereld over gaat met zijn datingadvies voor vrouwen. Deze man is extreem populair. Hij schreef de New York Times bestseller “Get the Guy” en heeft bijna een miljoen volgers op social media. Zijn doel is om vrouwen zelfverzekerder te laten voelen en zich niet mee te laten slepen wanneer zij een leuke man hebben ontmoet. Heel nuchter, down to earth en praktisch.

Nr. 2. The Single Guy

Bij Lloyd van The Single Guy moet je zijn om datetips te krijgen voor vrouwen. Dus mannen: deze man praat geen onzin! Zijn beschrijving van zijn kanaal zegt eigenlijk al genoeg: no clickbait, no bullshit, no “secret formulas”, no pick up artist lies. Hij is dit kanaal gestart, omdat hij het zat was om alle slechte info te zien die mannen kregen rondom daten. Er komen allerlei onderwerpen aan bod. Van hoe het komt dat je gespreksstof vaak stil valt bij dames tot hoe je kan laten zien dat je een tof leven hebt (want dat vinden vrouwen aantrekkelijk!). 

Nr. 3. Derrick Jaxn

Een totaal andere stijl dan Matthew Hussey, maar vol passie en straight to the point! Als iemand zegt waar het op staat, dan is het Derrick Jaxn wel. Zijn video’s zijn kort en krachtig. Na het kijken van zijn video’s merk je dat je zijn “no bullshit” mentaliteit gelijk over hebt genomen en dat doet wonderen voor je dateleven! Hij vertelt wekelijks zo’n 1.3 miljoen volgers waar het op staat. Geen tijd voor onzin. Hij laat vooral zien wat bepaald gedrag van een man betekent en hoe je daarmee om gaat (vaak komt het erop neer dat je beter je tijd niet in die man kan steken).

Meer over liefde:

Vermindert Tinder de kans op liefde?

Dames, date jij wel met genoeg vrouwelijke energie?

Singleschaamte? Wat is dat voor onzin?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.